reede, 21. september 2012

Neljapäeval oli jälle väga põnev praktikapäev  ... oli viirukisuitsu, oli jõulukaardi küünal, oli siluette ... päris nii kõik välja ei tulnud nagu vaja aga nüüd ma vähemalt juba tean, ilmselt teen neid veel ja veel ja veel. Ainult, et viirukit liiga palju kinnises ruumis põletada pole üldse meeldiv.


 



 Viirukisuits

                                                                                                           Küünal ja jõuluküünlad
 


Siluett                                                                                      

teisipäev, 18. september 2012

Esimene suurem väljakutse ... päris raske oli ... aga pidlistatavad olid väga vahvad ja loomulikud. Kõik ei tulnud muidugi välja päris nii nagu oleks tahtnud aga eks ma ka arenen. Aitäh Christinile ja Kristjanile mulle võimalust andmast.




laupäev, 15. september 2012

Täna sai käidud ja nähtud ja natuke näpitud tuunitud autosid vaatamas. Üliväga lahe oli ... tõesti oli. Palju palju ilusaid autosid ... palju mõnusalt lärmakat tümpsu ... ja otseloomulikult sai mul mälukaart täis enne, kui mina olin lõpetanud oma pildistamise. Olen selline unustaja tüüp! Kõik tähtsama sain õnneks pildile. Ja pilte sai palju. Harjutamine teeb ju meistriks või mis?






kolmapäev, 12. september 2012

Järjekordne stuudiotund ... väga mõnus ja lõbus oli. Säraküünlad on väga väga lahedad pildistamise jaoks. Palju huvitavat infot tuli juurde - ülipikad säriajad ... BULB ... lisavälk ... pime tuba.
Tarkust tuleb järjest juurde. Nüüd tuleb seda veel ainult rakendama hakata :)

Säraküünalt lehvitamas.



Sama lõbus on tegeleda telefonide led-lampide ja värviliste filtritega :P

teisipäev, 11. september 2012

Sai proovitud ja midagi tuli juba välja.
Ülipikk säri, statiiv, topelt hallfilter (mis ei sobinudki objektiivile ja mida ma hoidsin lihtsalt oma värisevate kätega) ja päikeseline päev Keila-Joal.

laupäev, 8. september 2012

 
Ilma statiivita ... aga saab asja :)
 
Ilm oli terve päeva ilus, sai pildistatud ja kauneid vaateid nauditud. Mõned pildid tulid välja ja teised mitte. Kõige vahvam oli muidugi see kvaliteetaeg oma laste ja fotoaparaadiga.

reede, 7. september 2012


 Sai esimesed klõpsud ka stuudios tehtud ... väga lahe oli ... ja seltskond lihtsalt SUPER!

Iga algus on raske ...

... nii ka minul. Ma sain sisse fotograafia erialale. See oli minu jaoks uudis - tõeliselt suur ja meeldiv uudis. Nii palju uut, tarka, huvitavat ...
Kogu mu elukorraldus sai peapeale pööratud. Kolme lapse kõrvalt täisajaga kooli? No tasub ju proovimist vähemalt. Nüüd, kui on esimesed asjalikud nädalad möödas, olen oma valikuga rahul. Täielikult!
Ilmselgelt läheb mul aega kõige selle selgeks saamisega aga ma olen selle poole teel.
 Õpetaja laual on väikese rohelise raami sees kiri: "Kui ei tegele, siis ei edene." Mina igatahes kavatsen tegeleda ... küll ma siis edenen ka.